Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir'li Oda başkanlarının Başbakandan bir isteği var

Balıkesir

BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Balıkesire gelişinden esnaf teşkilatı olarak büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Balıkesir`e gelişinden esnaf teşkilatı olarak büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi. Balıkesir`in büyükşehir olması ile pek çok fırsatı yakalayacağına, büyük yatırımların geleceğine inandıklarını kaydeden Başkan Erkan Balıkesir`in büyükşehir yapıldığı için ayrıca Başbakan`a teşekkür ettiklerini belirtti.
Başkan Vekili Erkan Başbakanımızdan bir kez daha KOSBEG kanalı ile esnafımıza can suyu vermesini istiyoruz dedi.
Erkan, ayrıca yeni çıkan bir kanun ile oda başkanlarının istifa etmeden belediye meclis üyesi olamayacağını hatırlatan Başkan Vekili Erkan "Oysa oda başkanları yerel yönetim ile esnaf arasında köprü görevi görüyor. Siyasi kimliğinden öte yaşadığı kente olan sorumluluğunu da esnafa olan sorumluluğunu da yerine getirip ne belediyenin esnafı ezmesine ne de esnafın belediyeyi zorlayan işler yapmasına engel oluyor, bir denge unsuru oluyor. O açıdan oda başkanlarının belediye meclis üyesi olmasının önemi büyük diye düşünüyoruz. İnşallah Başbakanımız geldiğinde bu yasayla ilgili bir müjdeyi de verecektir" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı